Hest på fòr

Vi har hester på stallen som ønsker seg fòrvert.

Lyst på egen hest 1-3 dager i uken?
Sæteråsen stall og rideskole har for tiden fire hester og en ponni som er på jakt etter fórrytter 1-3 dager i uken.

Som fórrytter får du fulle og hele ansvaret for hesten de dagene du har den, dvs: boksen skal gjøres ren, foret skal ordnes, hesten skal trenes og du må være med på inn/utslipp noen ganger i måneden. Stallen har alle fasiliteter på plass, milevis med gode turmuligheter, en stor ridebane og et veldig trivelig og inkluderende miljø.

1dag/i uka 600kr/mnd
2dager/uka 1100kr/mnd
3dager/uka 1500kr/mnd

Ønsker du egen hest i harstad, men har ikke tid råd eller anledning til å ha det på fulltid, da er dette tilbudet for deg.

fv. Villemo, Vernissage ,Prima,Sheridan og Montana

Hestene:.-

Ledig-

Sheridan er en arabervallak som måler 148 cm over manken, og han er den perfekte prinsessehest og gentleman. Han er snill i all håndtering, kald i hodet, stødig på tur og er gjerne med på det meste av aktiviteter. Sheridan er gjerne med på både bakkearbeid og sprangtrening. 

Utleid -

Sue er ei blandingshoppe som måler 155 cm over manken, og hun kan være en hoppe med stor H. Hun er snill og grei i all håndtering, men kan virke litt surken på boks. Sue er kald i hodet og stødig på foten i terrenget, men hun kan bli litt ivrig på tur. Fin å ri i dressur, og hun elsker å hoppe.LEDIG-

Ledig -

Montana er ei voksen veloppdragen holsteiner/araber hoppe på 9år.Hun er kjekk uansett om du ønsker å ri på tur, eller lære deg mer med dressur/sprang.

Ledig- 

Villmo, fjording . Den snilleste mest tolmodige av dem alle. Evigode villemo savner en bestevenn.

Meny