Hest på fòr

Vil du ha din "egen" hest ?

Som fórrytter får du fulle og hele ansvaret for hesten de dagene du har den, dvs: boksen skal gjøres ren, foret skal ordnes, hesten skal trenes og du må være med på inn/utslipp noen ganger i måneden. Stallen har alle fasiliteter på plass, milevis med gode turmuligheter, en stor ridebane og et veldig trivelig og inkluderende miljø.

Ordinær fòravtale. NY PRIS 2020
1dag/i uka 800kr/mnd
2dager/uka 1300kr/mnd
3dager/uka 1700kr/mnd

Inkluderer en ridetime i mnd.

Konkurranse / satsning avtale
Passer for deg som ønsker å ri flere dager i uka, ha muligheter til å delta på treninger og stevner.
5dager i uka, onsdager rir du på ridekurs, torsdag-søndag er det egentrening.
-2500kr/ mnd

Ønsker du egen hest i harstad, men har ikke tid råd eller anledning til å ha det på fulltid, da er dette tilbudet for deg.

fv. Villemo, Vernissage ,Prima,Sheridan og Montana

Sheridan - Ledig fredag-søndag

Arabervallak. Snill i all håndtering, kald i hodet, stødig på tur og er gjerne med på det meste av aktiviteter. Sheridan går pr idag med fòrrytter på 16år i både sprang og dressur.

Montana - Ledig fredag-søndag

Montana er ei voksen veloppdragen holsteiner/araber hoppe på 10år. Går idag med en voksen dressurrytter og som lærehest for ei ung jente som er på tur inn i sporten. Montana er også Anne-Rebekkas dressurhest, og konkurrer opp til MC nivå dressur.

Villmo - fredag-søndag

En frisk og flott fjording med super arbeidsmoral, uansett om det er på tur eller bane så gjør denne dama jobben hver gang. Går per idag som lærehest for rytter på 14år.

Hylja - ledig 1dag

Lyngshest hopp 6år, ny i rideskolen men har allerede vist at ho har god arbeidsmoral og er svært gla i barn. Går per idag som lærehest for ei jente på 11år, blir samtidig skolert av Anne-Rebekka.

Carlin - Ledig fredag-søndag

Liten sportshest 150mkh , snill og enkel hest. Ønsker seg en forrytter som har lyst å satse litt i sporten! Carlin er under skolering av Anne-Rebekka.

Vernissage - Ledig fredag-søndag

Super kjekk blandingsvalakk ca155mkh, konkurert opp til LA dressur og LB sprang.

Meny